İş Sağlığı ve Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi

Okulumuz 2017-2018 Eğitim yılında uygulamaya koyduğu İş sağlığı ve Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi faaliyetleri ile akredite kurum olan Milli Eğitim Bakanlığı İSG Standartisazyon ve Kalite Birimi tarafından yapılan denetimler sonucu OHSAS 18001 kalite belgesi almıştır.

25.01.2019 355

İSG POLİTİKAMIZ

Eğitim Öğretim Faaliyetlerimizdeki çalışanlarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamında çalışmalarını ve Öğrencilerimizin bu düşünce kapsamında yetiştirilmesini sağlamak için;

-Tüm kazaları, meslek hastalıklarını ve uygunsuzlukları önleyen etkin bir sistem kurmayı ve sürekli geliştirmeyi,

-Yürürlükte bulunan Ulusal ve Uluslararası tüm yasal gerekliliklere uymayı,

-Ölçülebilen performans göstergeleri oluşturarak düzenli denetimlerle izlemeyi,

-Gözle görülür bir liderlik ve net bir sorumluluk gerektiren destekleyici bir kültür oluşturmayı,

-Tüm riskleri belirleyip acil durum prosedürlerini düzenli güncellemeyi

-Tüm paydaşlar ile etkin bir iletişim kurarak belirlenen amaçlara tüm çalışanların güvenli davranışları ve katkılarıyla ulaşabileceği bilincini yaygınlaştırmayı taahhüt ederiz.

25-01-2019